CREMA DE REMOLATXA AMB KOMBUCHA DE LLIMONA I GINGEBRE

CREMA DE REMOLATXA AMB KOMBUCHA DE LLIMONA I GINGEBRE

Ingredients:
  • 200 ml de Vitae Kombucha Llimona i Gingebre
  • ½ got de remolatxa bullida i pelada
  • 4 raves amb pell, rentats, despuntats i trossejats
  • 1/2 cogombre pelat i trossejat
  • 1/4 de ceba morada, pelada
  • 5 gr de gingebre fresc pelat i trossejat
  • 1 c.postres de cúrcuma amb pebre negre en pols
  • 1/2 c.postres de sal marina

Per a la guarnició:

  • Rave
  • pastanaga
  • remolatxa pelada i cuita tallats en brunoise 
  • oli d'oliva verge extra
  • germinats de rave
  • llavors de sèsam negre
Pas 1
Posar tots els ingredients a la batedora, excepte els de la guarnició a la batedora Mysmüd, seleccionar el programa sopes / cremes calentes *fins que la notis tèbia.
Pas 2
Servir en gots de xupito amb una culleradeta de barreja de rave, pastanaga i remolatxa en brunoise per sobre en el centre. Amanir amb una mica de AOVE, unes llavors de sèsam negre i per fi un germinat de rave.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.