Crestes semi-integrals d'Heura al Curri

Crestes semi-integrals d'Heura al Curri

Ingredients:

Ingredients per a la massa

250g de farina de blat

250g de farina integral d'espelta 

250ml d'aigua

25g de llevat fresc

1 cullerada sopera d'oli d'oliva

1 cdeta. de farigola

1 cdeta. de julivert

1/2 cdeta. d'orenga

1/3 cdeta. pebre

1 cdeta. all en pols

1 cdeta. curri 

Sal

 

Ingredients pel farcit

180g de Bocados d'Heura® Originals 

1 ceba

1 all 

Julivert

Curri

Sal

Oli d'oliva

Pas 1
Preparació de la massa Barregem en un bol la farina i les espècies per la massa. Seguidament, desfem amb la mà el llevat i la incorporem. Posem a escalfar 250ml d'aigua i, mentrestant, afegim una cullerada sopera d'oli d'oliva i tornem a barrejar.
Pas 2
Quan l'aigua ja està lleugerament calenta, la incorporem a poc a poc sense deixar de remoure la farina. En acabar l'aigua, seguim barrejant fins que tota la farina s'hagi adherit correctament. Retirem la massa del bol, enfarinem la taula i col·loquem la massa a sobre.
Pas 3
Pastem enèrgicament durant 5 minuts amb les mans, fins que la nostra massa sigui suau, manejable i homogènia. La tornem a posar en un bol, tapem amb un drap net i la deixem reposar 45 minuts.
Pas 4
Preparació del farcit Passats ja 30 minuts, preparem el farcit. Retirem els Bocados Originals d'Heura® del congelador i reservem. Per altra banda, escalfem un doll d'oli d'oliva en una paella i afegim l'all i la ceba picats molt fins. Removem periòdicament.
Pas 5
Quan la ceba comenci a escalfar-se, afegim els Bocados Originals d'Heura® a la paella, mantenint a foc mitjà. Saltegem i, quan els Bocados d'Heura® comencin a daurar-se, afegim un pessic de sal, julivert i curri abundant.
Pas 6
Per aprofitar i poder farcir millor les crestes, podem trossejar el farcit amb unes tisores abans d'introduir-lo. Empolvora l'alfals i les pipes de carabassa per sobre. Apaguem el foc i reservem.
Pas 7
Preparació de les crestes Ara tornem a la massa. La pastem de nou i dividim en quatre trossos de tamany semblant. Seleccionem un d'ells. Amb l'ajuda d'un corró, l'estirem fins a aconseguir una mass fina, de menys de 5mm d'ample.
Pas 8
Amb un got o un tallador circular, tallem en cercles la massa extesa. Retirem el sobrant i col·loquem els cercles sobre una safata amb paper de forn. Recuperem el sobrant, l'adherim a un tros de massa i tornem a pastar. Repetim el pas anterior fins a acabar amb tota la massa.
Pas 9
Ara toca farcir. Per fer-ho, col·loquem una petita porció de farcit al centre d'un dels talls de la massa. Tapem amb un altre cercle i adaptem els laterals amb suavitat. Ara, amb l'ajuda d'una forquilla, segellem les vores.
Pas 10
Repetim el procés fins a acabar amb tota la massa i farcit. Posem a pre-escalfar el forn a 180º. Pintem per sobre les crestes d'Heura® amb un pessic d'oli d'oliva, sal, julivert i curri. Les introduïm al forn uns 30 minuts o fins que quedin daurades. Retirem del forn i llestos!
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.