Croquetes de pèsols amb fulles verdes

Croquetes de pèsols amb fulles verdes

Ingredients:
  • 500 g de pèsols frescos
  • 20 g de sucre
  • 1 gra de cardamom
  • 4 cebes escalunyes
  • 50 ml daigua
  • 100 g de formatge de cabra semisec
  • Oli doliva verge extra
  • Sal
  • 2 ous
  • 300 g de pa ratllat gruixut
  • Enciam de fulla de roure o ruca
  • Vinagre
 

 

Pas 1
Coeu els pèsols amb l’aigua, la sal, el sucre i el cardamom. Escorreu-los. Tritureu-los amb el cardamom i deixeu-los refredar.
Pas 2
Peleu i talleu les escalunyes ben petites. Bulliu-les amb un raig d’oli i 50 ml d’aigua. Quan hagin passat 10 minuts, quan l’aigua s’hagi evaporat, afegiu-hi la pasta dels pèsols. Afegiu-hi formatge trossejat o ratllat.
Pas 3
Formeu les croquetes, passar-les per l’ou batut i el pa ratllat. Fregiu-les per immersió en oli d’oliva ben calent. Acompanyeu-les amb fulles verdes i una vinagreta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.