Cuixes de pollastre amb pomes del Pirineu, taronges i panses

Cuixes de pollastre amb pomes del Pirineu, taronges i panses

Ingredients:
  • 5 cuixes de pollastre
  • 2 pomes Golden Pirineu
  • 1 taronja
  • ½ tassa de brou de pollastre (opcional) 1
  • cullerada de panses
  • 1 culleradeta d’espècies (ras-alhanut, comí, pebre)
  • Oli d’oliva
  • Sal
Pas 1
Talleu les pomes a quarts i la taronja en grills.
Pas 2
Salpebreu les cuixes de pollastre i barregeu en un minibol dues cullerades d’oli i les espècies.
Pas 3
Disposeu les cuixes en una safata de forn, pinteu-les amb la barreja d’espècies i poseu les pomes al voltant juntament amb la taronja en grills i les panses.
Pas 4
Afegiu-hi una mica més d’oli, si cal, o un terç de brou de pollastre o brou vegetal.
Pas 5
Enforneu-ho a 180° fins que el pollastre estigui daurat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.