DIPS DE PÈSOLS I ALVOCAT

DIPS DE PÈSOLS I ALVOCAT

Ingredients:
  • 1 alvocat
  • 2 tasses de pèsols frescs
  • 1 llimona
  • 1 gra d’all
  • 2 tasses de nachos BIO
  • 3 cullerada de salsa kimchie
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
Pas 1
Col·loquem els nachos en forma de corona en una safata per a forn forrada amb paper vegetal / per a forn i els pintem amb oli d’oliva i la salsa kimchie
Pas 2
Ho fornegem uns 7-9 minuts a 180º fins que estiguin cruixents i reservem.
Pas 3
En una batedora o robot de cuina, barregem l’alvocat pelats i els pèsols.*
*Si els pèsols estan congelats, els deixem en un escorredor a temperatura ambient fins que es descongelin. 
Pas 4
Afegim un gra d’all, el suc de llimona, dues o tres cullerades d’oli d’oliva i la sal. Ho triturem tot fins obtenir una consistència cremosa. Afegim un polsim d’aigua si queda massa espès.
Pas 5
Servim en un bol al mig de la corona de nachos i la salsa.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.