Amanida de carbassa, taronja i formatge manxec amb vinagreta

Amanida de carbassa, taronja i formatge manxec amb vinagreta

Ingredients:
  • ½ carbassa violí
  • 100 g de formatge manxec
  • 1 taronja
  • 1 magrana
  • 1 ceba vermella petita (opcional)
  • 1 manat d’espinacs baby Ametller
  • 2 cullerades de llavors de carbassa Ametller
  • 1 cullerada de vinagre de poma Ametller
  • Oli d’oliva verge
  • Sal en escames
Pas 1
Utilitzeu la part de sota de la carbassa. Buideu-la i talleu-la a grills fins. Enforneu la carbassa amb una safata de forn amb paper vegetal, afegint-hi sal prèviament. Cuineu-la fins que estigui al dente
Pas 2
Torreu les pipes de carbassa. Barregeu el vinagre, una o dues cullerades d’oli, una mica de sal en escames i afegiu-hi les pipes de carbassa . Rectifiqueu-ho d’oli o vinagre, segons vulgueu.
Pas 3
Col·loqueu els espinacs baby en una font, la carbassa, la taronja tallada a grills, la ceba, els triangles de formatge manxec tallats fins i la magrana.
Pas 4
Escampeu-hi una mica de vinagreta per sobre i serviu-ho.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.