Espaguetis negres de sípia, salmó i calçots

Espaguetis negres de sípia, salmó i calçots

Ingredients:
  • 2 paquets despaguetis de sípia Ametller
  • 1 o 2 lloms de salmó
  • 7 calçots
  • 3 cullerades de salsa romesco Ametller
  • Encenalls de parmesà
  • Oli doliva verge
  • Pebre negre
  • Sal en escames
Pas 1
Bulliu en aigua abundant els espaguetis, escorreu-los i afegiu-hi un rajolí d’oli perquè no s’enganxin.
Pas 2
Netegeu els calçots, retireu-ne 1 o 2 capes de pell i talleu la tija verda.
Pas 3
Talleu-los a rodanxes i saltegeu-los en una paella gran amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
Pas 4
Cuineu el salmó (prèviament salpebrat) a la planxa durant 7 minuts aproximadament perquè quedi sucós.
Pas 5
Preescalfeu la paella amb els calçots saltejats, afegiu-hi els espaguetis, un parell de cullerades de salsa romesco i el salmó trossejat. Barregeu-ho suaument i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Pas 6
Serviu-ho calent amb els encenalls de parmesà.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.