CARPACCIO DE CARBASSA I ROSSINYOLS

CARPACCIO DE CARBASSA I ROSSINYOLS

Ingredients:
  • 100 g de carbassa de pera
  • 100 g de rossinyols
  • 40 ml d’oli
  • 20 ml de tamari
  • 1 alvocat
  • Julivert
  • Pebre blanc
  • 30 g de porro
Pas 1
Netegeu els rossinyols i talleu-los a trossos si són grans.
Pas 2
Peleu el porro i talleu-lo a trossos molt petits.
Pas 3
Col·loqueu en un recipient els rossinyols, el porro, 30 ml d’oli i el tamari.
Pas 4
Bateu els 10 ml d’oli restant amb el pebre.
Pas 5
Peleu la carbassa, talleu-la a làmines molt fines amb una mandolina o un aparell de tallar embotit.
Pas 6
Col·loqueu les làmines en una safata i unteu-les amb l’oli i el pebre.
Pas 7
Peleu l’alvocat, traieu-li l’os i talleu-lo a trossos.
Pas 8
Piqueu el julivert.
Pas 9
Barregeu l’alvocat i el julivert amb els bolets.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.