CREMA DE SHITAKE

CREMA DE SHITAKE

Ingredients:
  • 250 g de bolets shitake
  • 1/2 ceba
  • 1 c.s de suc de llimona
  • 1 c.s de miso
  • 1 c.s de salsa tamari
  • 1/2 alvocat
  • 1 mica de sal marina
  • 1 c.s de romaní sec
  • 700 ml d'aigua calenta (que no bulli)
  • 1 c.postre oli oliva trufat (opcional)

 

Pas 1
Amb la batedora, tritureu tots els ingredients (excepte el romaní) juntament amb la meitat de l'aigua, fins a obtenir una crema espessa i uniforme
Pas 2
Afegir l'aigua restant i seguir batent fins a aconseguir una sopa cremosa (si la sopa es requereix prendre calent, afegir aigua calenta en lloc d'aigua freda)
Pas 3
TOPPING OPCIONAL: Romaní i oli oliva trufat
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.