Pas 1
Netegeu els bolets i trossegeu-los. Poseu la mantega en una paella a foc viu i salteu-los 5 min. Piqueu mig manat de julivert i afegiu-lo a la paella quan salpebreu els bolets.
Pas 2
Desfeu el midó de blat de moro amb la nata líquida i espessiu-ho a foc suau.
Retireu la crosta del formatge i tritureu-lo amb la batedora; afegiu-hi la nata. Barregeu-ho amb els bolets i deixeu-ho entebeir.
Pas 3
Estireu la pasta de full i talleu-ne quatre cercles d’uns 10 cm de diàmetre.
Repartiu el preparat al centre de cadascun i plegueu-los per la meitat, segellant-ne les vores amb una forquilla.
Pas 4
Pinteu la superfície de les mitges llunes amb el rovell d’ou desfet amb una mica d’aigua i poseu-les al forn calent, a 200 ºC, 10 min; allargueu la cocció 10 min més amb el forn a 180 ºC, vigilant que no es torrin massa.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.