icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
ESPAGUETIS AMB MANDONGUILLES I ROSSINYOLS

ESPAGUETIS AMB MANDONGUILLES I ROSSINYOLS

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 220 g d’espaguetis

     

  • 200 g de vedella picada

     

  • 100 g de rossinyols

     

  • 1 ceba suau

     

  • 3 tomàquets pera madurs

     

  • 1 gra d’all

     

  • Un grapat de julivert

     

  • Oli d’oliva verge

     

  • Pebre

     

  • Sal

Pas 1
Netegeu els bolets i piqueu-los petits. Salteu-los en una paella amb un gra d’all picat i julivert. Reserveu-ho.
Pas 2
En un bol, poseu-hi la vedella picada, els rossinyols saltats, l’all i el julivert picat. Salpebreu-ho, barregeu-ho i feu les mandonguilles. Afegiu-hi una mica de pa ratllat per homogeneïtzar-ho.
Pas 3
Talleu la ceba molt fina i salteu-la en una paella gran amb una mica d’oli. Quan la ceba estigui transparent, incorporeu-hi les mandonguilles i salteu-les fins que es daurin lleugerament. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure uns 7 minuts, fins que el tomàquet doni melositat a la salsa. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Pas 4
Bulliu la pasta amb molta aigua, una culleradeta de sal i unes gotes d’oli. Escorreu-la i barregeu-la amb les mandonguilles. Serviu-ho amb julivert picat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.