Pas 1
Remullar els bolets durant uns 20 minuts i reservar
Pas 2
Enfarinar els filets salpebrats i daurar-los en una cassola amb d'oli d'oliva. Només marcar-los d'un costat i d'un altre. Retirar i reservar.
Pas 3
Tallar la ceba en daus petits i sofregir en la mateixa cassola juntament amb la pastanaga a rodanxes. Salpebrar i afegir els xampinyons filetejats.
Pas 4
Afegir el tomàquet ratllat, sofregir uns minuts i posar-hi els bolets .
Pas 5
Incorporar la carn, barrejar amb suavitat. Afegir el vi blanc. Quan s'evapori l'alcohol, hi posem els pinyons torrats, remenem i afegim l'aigua.
Pas 6
Deixar cuinar durant una hora aproximadament a foc mitjà. Per últim rectifiquem de sal i pebre si es necessari.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.