GAMBA VERMELLA AMB MONGETES I ROVELLONS

GAMBA VERMELLA AMB MONGETES I ROVELLONS

Ingredients:
  • 1/2 ceba
  • 1 tros de porro
  • 1 pastanaga
  • 1 tomàquet gran i madur
  • 150 g de mongetes negres
  • 10 gambes vermelles
  • 200 g de rovellons
  • Oli d’oliva Sal
Pas 1
Peleu la ceba. Netegeu el porro, la pastanaga i el tomàquet, poseu-ho sen - cer a l’olla de pressió juntament amb les mongetes negres. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure uns 40’ a foc mitjà.
Pas 2
Mentrestant, prepareu les gambes: traieu-ne la part de la closca, però conserveu-ne les cues i el cap; retireu-ne també el fil intestinal. Arregleu els rovellons retallant-ne les bases i passant-hi un raspallet per eliminar-ne les restes de sorra.
Pas 3
Una vegada passat el temps de cocció de les mongetes, traieu les hortalisses i passeu el llegum amb el seu brou a una cassola; rectifiqueu el punt de sal i manteniu-ho cobert.
Pas 4
Saltegeu per separat les gambes i els bolets amb dues miques de sal i un rajolí d’oli d’oliva.
Pas 5
Disposeu als plats una bona base de fesols i, a sobre, col·loqueu-hi les gam - bes i els bolets. Escampeu-hi per sobre uns grans de sal de Maldon i serviu-ho.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.