Pas 1
Peleu els grans d’all i piqueu-los. Netegeu molt bé els bolets i trossegeu-los. Escalfeu una paella de bona mida i afegiu-hi els bolets en sec. Espereu que se n’evapori l’aigua i incorporeu-hi l’all picat i l’oli d’oliva. Sofregiu-ho uns 10’ mentre ho aneu removent.
Pas 2
Empolvoreu-ho amb el pebre vermell i afegiu-hi el brou de carn i les herbes. Deixeu que arrenqui el bull i es redueixi una mica. Incorporeu-hi la nata, deixeu que torni a arrancar el bull i abaixeu el foc. Passats uns 5’, incorporeu-hi el foie trossejat, poseu-ho a punt de sal i pebre i manteniu-ho calent.
Pas 3
Cuineu la pasta segons la informació del fabricant. Retireu-la un minut abans que estigui al punt i afegiu-la a la salsa de bolets. Acabeu de cuinar la pasta amb la salsa. Serviu-la amb unes fulletes de romaní i farigola fresques.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.