PATATA ROSTIDA AMB CAMAGROCS I OLI DE JULIVERT

PATATA ROSTIDA AMB CAMAGROCS I OLI DE JULIVERT

Ingredients:
4 patates per fer al forn 300 g de camagrocs 1 grapat de julivert Formatge parmesà ratllat al gust Oli d’oliva Sal i pebre
Pas 1
Preescalfeu el forn a 200º.
Pas 2
Netegeu bé les patates i assequeu-les bé. Després, punxeu-les diverses vega - des amb una forquilla i empolvoreu-les amb sal.
Pas 3
Enforneu-les directament a la graella del forn entre una hora i una hora i mitja, fins que estiguin tendres.
Pas 4
Mentre les patates es cuinen, talleu els camagrocs. Escalfeu dues cullerades d’oli d’oliva en una petita paella i cuineu-los fins que estiguin tendres.
Pas 5
Piqueu el julivert amb una batedora i afegiu-hi 30 ml d’oli d’oliva. La sal i el pebre al gust.
Pas 6
Quan les patates estiguin a punt, talleu-les per la meitat i aixafeu-les amb una forquilla.
Pas 7
Afegiu una bona cullerada de bolets sobre la patata i una cullerada d’oli de julivert i ratlleu una mica de formatge parmesà per sobre.
Pas 8
Podeu col·locar les patates sota de la graella un moment per fondre el formatge una mica més.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.