icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
POLENTA AMB SALSA DE CEPS I VI NEGRE

POLENTA AMB SALSA DE CEPS I VI NEGRE

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 2-3 ceps frescos
  • 220 g polenta
  • 2 tasses d'aigua
  • 1 tassa de llet
  • 1/2 vas de vi negre
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de sofregit de tomàquet casolà (opcional)
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de formatge parmesà
  • Julivert o coriandre fresc
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre
Pas 1
Poseu a bullir un cassó amb l’aigua i la llet
Pas 2
Quan arrenqui el bull, aparteu-lo del foc, afegiu-hi una mica de sal, escampeu-hi la polenta en forma de pluja i remeneu-ho sense parar. És preferible que quedi suau, ja que la polenta s’endureix molt ràpidament.
Pas 4
Torneu a posar el cassó al fogó amb el foc molt baix, afegiu-hi la mantega i, finalment, el formatge ratllat. Si queda molt dura, s’hi pot afegir aigua o llet bullint i llavors s’ha de batre fins que se suavitzi.
Pas 5
. Netegeu els ceps i talleu-los en làmines fines. Daureu una mica el gra d’all filetejat i afegiu-hi els bolets. Salteu-ho uns 5-7 minuts a foc no gaire fort i salpebreu-ho.
Pas 6
Incorporeu-hi el sofregit casolà, barregeu-ho tot bé i afegiu-hi el vi negre
Pas 7
Remeneu-ho i espereu que l’alcohol s’evapori.
Pas 8
Serviu la polenta amb la salsa amb un toc de coriandre o julivert fresc.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.