RISOTTO DE BOLETS

RISOTTO DE BOLETS

Ingredients:

300 g d’arròs blanc

300 g de bolets

1 ceba

Brou de verdures

120 g de parmesà

Sal pebre

Oli d’oliva verge extra

 
Pas 1
Per preparar el nostre risotto de bolets, posem una mica d’oli a una cassola (si no voleu i sofregiu la ceba que haureu picat finament.
Pas 2
Netegem i tallem els bolets. Després els afegim a una paella i els salpebrem. (Podeu afegir una mica de vi blanc quan ja estiguin a mig fer)
Pas 3
Quan tinguem la ceba ben daurada afegim l’arròs i el deixem un parell de minuts sense deixar de remoure’l. Afegim sal
Pas 4
Anem afegint cullerots del brou de verdures, que tindrem al foc perquè estigui ben calent i no trenqui la cocció del arròs
Pas 5
No afegim més fins que l’arròs no s’hagi begut el brou. No parem de remenar en cap moment i anem afegint el brou fins que l’arròs estigui fet.
Pas 6
Quan l’arròs estigui fet, afegim els bolets i el parmesà ben ratllat
Pas 7
Ho apartem del foc i barregem.
Pas 8
Ho deixem reposar i llest
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.