RISOTTO AMB CEPS I CARXOFES

RISOTTO AMB CEPS I CARXOFES

Ingredients:
  • 350 g d’arròs
  • 4 cullerades de ceba confitada
  • 300 g de ceps
  • 1 pot de carxofes en conserva
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 got de vi blanc
  • Oli d’oliva
  •  Sal i pebre
  •  Formatge parmesà
Pas 1
Poseu la ceba en una paella i deixeu que s’escalfi.
Pas 2
Afegiu-hi les carxofes tallades per la meitat i els bolets.
Pas 3
Ofegueu-ho tot 5 minuts. Afegiu-hi l’arròs i removeu-ho uns minuts. Incorporeu-hi el vi i deixeu que s’evapori.
Pas 4
A partir d’aquí, aneu-hi afegint una mica de brou ben calent a mesura que l’arròs el vagi absorbint.
Pas 5
Rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi pebre a gust i formatge parmesà generosament perquè es fongui i es faci cremós. Retireu-ho i serviu-ho immediatament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.