icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
ROVELLÓ AMB PATATES I OU ESCUMAT

ROVELLÓ AMB PATATES I OU ESCUMAT

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 2 rovellons grans

     

  • 2 patatesPrepareu all i julivert picat amb una cullerada d’oli d’oliva i sal i pinteu els bolets amb aquesta mescla. Afegiu-hi els tomàquets, el pernil i la ceba envinagrada.

  • 2 ous

     

  • 2 talls de pernil ibèric

     

  • Julivert

     

  • Oli d’oliva verge

     

  • Pebre

     

  • Sal

Pas 1
. Netegeu els bolets i talleu-ne la tija. Feu-los a la planxa o a la paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Aneu-los girant de tant en tant perquè es coguin bé.
Pas 2
Peleu les patates, talleu-les a rodanxes fines i després a tires. Fregiu-les i escorreu-les amb paper de cuina. Afegiu-hi sal.
Pas 3
Poseu a bullir aigua en un cassó, trenqueu l’ou i poseu-lo en una tassa; després poseu-lo en un paper film (prèviament untat amb oli), que heu de tancar per dalt amb un fil de cuina o enrotllant el film.
Pas 4
Introduïu-hi l’ou i coeu-lo durant quatre minuts.
Pas 5
Introduïu-hi l’ou i coeu-lo durant quatre minuts.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.