icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
TAPA DE ROVELLÓ AMB TOMÀQUET I CEBA VERMELLA ENVINAGRADA

TAPA DE ROVELLÓ AMB TOMÀQUET I CEBA VERMELLA ENVINAGRADA

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 5 rovellons mitjans

     

  • 2 tomàquets cor de bou

     

  • 1 ceba vermella

     

  • 50 g de pernil serrà

     

  • Julivert

     

  • Oli d’oliva verge

     

  • Sal

     

  • Pebre

Pas 1
Netegeu els bolets amb un drap o un pinzell i talleu-ne la tija. Coeu-los a la planxa o a la paella amb unes gotes d’oli; aneu-los girant de tant en tant. Afegiu-hi el pernil tallat a tires i salteu-lo durant un minut. Aparteu-ho del foc i reserveu-ho.
Pas 2
Peleu els tomàquets i talleu-los a dauets molt petits.
Pas 3
Prepareu all i julivert picat amb una cullerada d’oli d’oliva i sal i pinteu els bolets amb aquesta mescla. Afegiu-hi els tomàquets, el pernil i la ceba envinagrada.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.