ROVELLONS AMB BOTIFARRA NEGRA I BACALLÀ

ROVELLONS AMB BOTIFARRA NEGRA I BACALLÀ

Ingredients:
  • 500 g de rovellons botó
  • 10 g d'all
  • 5 g de julivert
  • 200 g de botifarra negra
  • 100 g de tripa de bacallà
  • 20 g de pinyons
  • 10 ml d'oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre
Pas 1
Piqueu l'all i el julivert
Pas 2
Retireu el tronc dels rovellons i talleu-los per la meitat
Pas 3
Netegeu i talleu el bacallà, també peleu i talleu la botifarra negra
Pas 4
Poseu en remull els pinyons
Pas 5
En una cassola amb l'oli coeu l'all picat
Pas 6
Un cop estigui cuit, afegiu-hi els rovellons, la sal i el pebre
Pas 7
Coeu-ho 3-4 minuts amb la cassola tapada
Pas 8
Afegiu-hi el bacallà i la botifarra i deixeu-ho 3-4 minuts, finsque la botifarra quedi atemperada i el bacalla cuit
Pas 9
Amb el foc parat, afegiu-hi el julivert i els pinyons i feu-ne una última remenada
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.