icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
ESTOFAT DE ROVELLONS, CARXOFES I ESPÀRRECS

ESTOFAT DE ROVELLONS, CARXOFES I ESPÀRRECS

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 300 g de rovellons botó

     

  • 3 carxofes

     

  • 1 grapat d’espàrrecs de marge

     

  • 150 g de pastanagues baby

     

  • 150 g de patates baby

     

  • 100 g de cirerols (cherry)

     

  • 1 tassa de brou vegetal

     

  • 1 ceba morada

     

  • 1 gra d’all

     

  • Oli d’oliva

     

  • Sal

     

  • Pebre

Pas 1
Peleu les carxofes deixant-los la tija fina i el cor. Submergiu-les en aigua amb julivert.
Pas 2
Peleu i piqueu fina la ceba i ofegueu-la en una cassola amb un parell de cullerades d’oli. Afegiu-hi l’all picat.
Pas 3
Incorporeu-hi els cirerols partits pel mig, salteu-los un parell de minuts i afegiu-hi les pastanagues baby pelades i les minipatates. Salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
Pas 4
Afegiu-hi els bolets nets i salteu-los . Incorporeu-hi les carxofes i afegiu-hi el brou vegetal. Deixeu-ho coure fins que la verdura estigui molt al dente.
Pas 5
Escaldeu les puntes dels espàrrecs uns 5 minuts i afegiu-los a la cassola.
Pas 6
Serviu-ho amb julivert i mig gra d’all picat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.