ROVELLONS AMB PATATES A LA SAL I OU POCHÉ

ROVELLONS AMB PATATES A LA SAL I OU POCHÉ

Ingredients:

2 ous

Rovellons

4 patates ratte 

Oli d’oliva verge extra

Sal grossa 

Pebre

 
Pas 1
Posem una cassola amb aigua bullint i li afegim la sal gorda, amb abundància
Pas 2
Afegim la patata ratte sense treure’ls-hi la pell
Pas 3
Netegem els rovellons, els tallem i els saltegem en una paella ben calenta amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra
Pas 4
Quan la patata estigui al punt, la retirem de l’aigua, la reservem i quan es refredi, la tallem al gust.
Pas 5
Agafem una olla amb aigua bullint, i dipositem 2 ous per aconseguir el ou poché
Pas 6
Emplatem amb una base dels talls de la patata a la sal, posem els rovellons per sobre i acabem amb els dos ous poché a dalt de tot
Pas 7
Salpebrem per sobre
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.