SALTAT DE BOLETS AMB CASTANYAS

SALTAT DE BOLETS AMB CASTANYAS

Ingredients:
  • 4 Rossinyols
  • 25 g de Camagrocs
  • 4 Rovellons
  • 200 g Portobello
  • ½ gra d’all
  • 6 Castanyes
  • Una mica de julivert oli i sal
Pas 1
els rossinyols, i els camagrocs el remullarem en aigua, i els hi canviarem l’aigua 3-4 vegades fins que la terra i la pinassa desaparegui. Els rovellons els rentarem amb una mica d’aigua i els tallarem per assegurar que no hi hagin cucs. Els portobello els tallarem a quarts i els rentarem.
Pas 2
les castanyes ben rentades els hi farem un tall en creu, posarem una mica de sal i les fornegem 10 min a 200º, les pelem i reservem.
Pas 3
Piquem l’all i el julivert , i el saltem amb una mica d’oli doliva.
Pas 4
Afegim les castanyes tallades en petit i després anem afegint els bolets, primer els portobello, després els rovellons, els rossinyols tallats per la meitat i per acabar els camagrocs.
Pas 5
Per finalitzar, ratllarem una castanya per sobre.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.