SOPA DE VERDURES, LLENEGES I FIDEUS D'ARRÒS AMB MISO

SOPA DE VERDURES, LLENEGES I FIDEUS D'ARRÒS AMB MISO

Ingredients:
  • 100 g de pastanagues
  • 100 g de mongeta tendra
  • 100 g de lleneges
  • Un grapat d’algues arame (o altres)
  • 2 cebes tendres (o porros petits)
  • 3 fulles de col
  • 1 cullerada d’oli d’oliva i sal marina
  • 1 l d’aigua
  • 200 g fideus d’arròs
  • Un bon grapat de germinats de soja
  • 4 cullerades de miso
  • 2 cullerades de salsa de soja o tamari
Pas 1
Netegem i tallem en juliana les pastanagues y les mongetes tendres.
Pas 2
Netegem i tallem les llenegues en làmines. Posem les algues en remull.
Pas 3
Netegem i tallem les cebes tendres en rodanxes. Tallem les fulles de col en petites tires.
Pas 4
Calentem l’oli d’oliva i saltem les ce - bes tendres, la col i les llenegues durant 5 minuts amb una mica de sal marina. Retirem i reservem.
Pas 5
Calentem l’aigua en una olla junt amb les mongetes tendres, les pastanagues i les aglues (un cop escorregudes de l’ai - gua). Quan començi a bullir, incorporem els fideus d’arròs i els deixem coure.
Pas 6
Agafem un cullerot de caldo per diluir el miso i l’afegim a la olla. Incorporem els brots de soja, el miso dissolt i la salsa de soja. Retirem i servim
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.