icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
STROGONOF VEGÀ AMB ROSSINYOLS

STROGONOF VEGÀ AMB ROSSINYOLS

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 300 g de rossinyols

     

  • 2 grans d’alls

     

  • 1 ceba tendra

     

  • 150 ml de brou vegetal

     

  • 100 ml de nata vegetal

     

  • 250 g d’arròs basmati

     

  • 1 grapat de coriandre o julivert

     

  • Oli d’oliva

     

  • Sal

     

  • Pebre

Pas 1
Salteu la ceba tallada molt fina en una paella amb dues cullerades d’oli durant uns 5 minuts. Afegiu-hi un gra d’all filetejat i salteu-ho un minut.
Pas 2
Incorporeu-hi els bolets sencers en el cas dels petits i partits els més grans. Salteu-los 5 minuts, salpebreu-los i després afegiu-hi el brou vegetal. Remeneu-ho fins que la salsa s’espesseixi i incorporeu-hi la nata vegetal.
Pas 3
Coeu l’arròs basmati amb molta aigua i amb una culleradeta de sal. Escorreu-lo.
Pas 4
Poseu l’arròs en una font i cobriu-lo amb la salsa i una mica de coriandre picat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.