icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
TIRABUIXONS AMB CEPS I CRUIXENT D'IBÈRIC

TIRABUIXONS AMB CEPS I CRUIXENT D'IBÈRIC

Ingredients:

INGREDIENTS per 4 persones

  • 2-3 ceps frescos

  • 250 g de tirabuixons

  • 3 miniporros

     

  • 2 grans d’all

     

  • 75 g de paleta ibèrica

     

  • Alfàbrega fresca

     

  • Formatge parmesà o pecorino

     

  • Oli d’oliva verge

     

  • Sal en escames

Pas 1
En una safata petita per a forn coberta amb paper vegetal, esteneu-hi els talls de pernil. Tanqueu per la meitat el paper vegetal per tal que els talls quedin coberts
Pas 2
Enforneu-los a 175°C fins que estiguin cruixents.
Pas 3
Bulliu els tirabuixons amb molta aigua i una mica de sal. Escorreu-los i reserveu-los
Pas 4
Salteu en una paella els miniporros tallats molt fins i els grans d’all filetejats. Incorporeu-hi els ceps ja nets i tallats en làmines fines. Salpebreu-los i salteu-los uns minuts.
Pas 5
Afegiu a la paella els tirabuixons i els encenalls de pernil
Pas 6
Serviu-ho amb fulles d’alfàbrega o aromatitzeu-ho amb una mica d’oli amb fulles d’alfàbrega passades pel morter i uns encenalls de formatge.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.