icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Crestes de carbassa i pèsols amb formatge feta i gingebre

Crestes de carbassa i pèsols amb formatge feta i gingebre

Ingredients:
  • ½ kg de carbassa
  • 1 tassa de pèsols
  • 1 paquet de massa per a crestes
  • 75 g de formatge feta
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de curri (opcional)
  • 1 salsa xató Ametller
  • 1 ou
  • 1 grapat de coriandre
  • Gingebre fresc
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
Pas 1
Talleu la ceba molt fina (deixeu un parell de tiges verdes per tallar al final de la preparació) i salteu-la en una paella amb el gra d’all i un parell de cullerades d’oli d’oliva fins que comenci a estar transparent. Afegiu-hi una mica de gingebre ratllat i el curri, si voleu. Barregeu-ho uns minuts.
Pas 2
Escaldeu els pèsols en aigua bullint uns 7 minuts i escorreu-los. Talleu la carbassa a daus molt petits i incorporeu-la amb els pèsols a la paella. Removeu-ho i salpebreu-ho. Cuineu-ho fins que estigui al dente. Salpebreu-ho i afegiu-hi una de les tiges verdes del ceballot tallades a rodanxes molt fines i també unes fulles de coriandre picat. Barregeu-ho tot.
Pas 3
Esteneu la massa de les crestes per omplir sobre el seu paper, així no s’enganxa. Col·loqueu-hi una mica del farcit amb una cullereta i tanqueu-les una a una. Disposeu-les en una safata per enfornar folrada en paper vegetal .
Pas 4
Separeu el rovell de l’ou, afegiu-li una culleradeta d’aigua, barregeu-ho i pinteu les crestes.
Pas 5
Enforneu-les a 180°C fins que estiguin daurades.
Pas 6
Serviu-les amb salsa per a xató i coriandre fresc.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.