icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Cassoletes de carxofes i feta

Cassoletes de carxofes i feta

Ingredients:
  • 1 fulla de pasta de full fresca o 4 vol-au-vent
  • 1 ou batut
  • 4 carxofes
  • 200 g de formatge feta
  • Sal i pebre
  • Oli doliva
 
Per a 4 persones
Pas 1
Preescalfeu el forn a 200 °C, estireu la massa i talleu-la en 4 quadrats de 15 cm x 15 cm.
Pas 2
Talleu tires d’1 cm d’amplada. Pinteu els extrems de les bases amb ou batut i col·loqueu-hi les tires com si fossin vores per obtenir les cassoletes. Enforneu-les 14 minuts a 200 °C.
Pas 3
Peleu les tiges i retireu les fulles estelloses de les carxofes fins que arribeu al cor.
Pas 4
Talleu-les a vuitens si són grans i a quarts si són petites.
Pas 5
Saltegeu-les a la paella fins que estiguin daurades i condimenteu-les.
Pas 6
Ompliu les cassoletes amb feta i carxofes i enforneu-les a 200 °C durant 5 minuts.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.