Per a 4 persones
Pas 1
Retireu les fulles estelloses de les carxofes fins que arribeu al cor, talleu-les a làmines, condimenteu-les i fregiu-les amb abundant oli d’oliva. Quan estiguin daurades, retireu-les i reserveu-les en paper absorbent.
Pas 2
Bulliu la pasta fresca durant 3 o 4 minuts, escorreu-la i reserveu-la. Ratlleu el pecorino i reserveu-lo.
Pas 3
Afegiu la pasta en un recipient, introduïu-hi el formatge, les carxofes i el pebre en gra acabat de moldre. Ja ho podeu servir.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.