KIR ROYAL

KIR ROYAL

Ingredients:
  • 1 paraguaià
  • 3 cullerades soperes de suc de llimona
  • 4 cireres
  • 9 culleradetes de postre d’agave
  • 100 ml de beguda de kombucha sabor bàsic o de fruits vermells
  • 1 glaçó de gel
Pas 1
Tritura 3 cireres sense pinyol i barreja aquest puré amb l'agave perquè quedi una consistència de xarop. Reserva el xarop que no utilitzis per a un altre mocktail.
Pas 2
Pela i tritura el paraguaià i posa el puré dins una coctelera. Afegeix a la coctelera el suc de llimona, l'agave i el gel. Tanca la coctelera i sacseja bé perquè es barregin tots els ingredients i es refredin amb el gel.
Pas 3
En una copa alta estil cava, afegeix 1 cirera sencera sense pinyol al fons. A continuació afegeix 3 culleradetes de postre del xarop de cireres, després la barreja de la coctelera l’evoques utilitzant un colador i per últim acaba d'omplir la copa amb la beguda de kombucha. Decora al teu gust.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.