MARGARITA DE SINDRIA I TOMÀQUET

MARGARITA DE SINDRIA I TOMÀQUET

Ingredients:
  • ½ llesca de síndria
  • 1 tomàquet de pera madur
  • 1 cullerada sopera d'agave
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • 1 polsim de canyella
  • 100 ml de beguda de kombucha de sabor bàsic o de fruites vermelles
  • 1 glaçó de gel


Per decorar

  • 1 cullerada sopera de sal de l'Himàlaia
  • Ratlladura de mitja llimona
Pas 1
Pela el tomàquet i la síndria i fica'ls a la coctelera. Aixafa bé amb la mà de morter perquè treguin tot el suc.
Pas 2
Afegeix el suc de llimona, l'agave, el polsim de canyella, el glaçó i la beguda de kombucha. Tanca la coctelera i sacseja bé perquè es barregin tots els ingredients i es refredin amb el gel.
Pas 3
En un plat pla posa la sal i aromatitza-la amb la ratlladura de llimona Agafa una copa triangular de còctel. Impregna amb l'interior d'una llimona les vores de la copa perquè quedin humides. Gira la copa i passa les vores per la sal. Quedarà enganxada. Amb un colador omple la copa amb el mocktel i pren el margarita ben fred.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.