icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Carpaccio de presa ibèrica amb maduixes i germinats

Carpaccio de presa ibèrica amb maduixes i germinats

Ingredients:
  • 400 g de presa ibèrica
  • Unes fulles petites de ruca
  • 200 g de maduixes
  • Uns de germinats de raves petits
  • 100 g d’idiazabal
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • Unes gotes de suc de llimona
  • Unes gotes d’oli d’oliva
Pas 1
Netegeu la presa ibèrica, emboliqueu-la diverses vegades amb film i poseu-la al congelador durant 48 hores.
Pas 2
Traieu-la del congelador uns 30 minuts abans i talleu-la finament amb una talladora d’embotits o amb un ganivet. Col·loqueu-la en un plat de servei.
Pas 3
Renteu les maduixes, talleu-les a quarts i poseu-les sobre el carpaccio juntament amb uns de germinats i unes fulles de ruca. Salpebreu-la i afegiu-hi unes gotes de suc de llimona. Col·loqueu a sobre l’idiazabal tallat fi, ruixeu-ho amb oli d’oliva i serviu-ho.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.