CHARLOTTE DE MADUIXES

CHARLOTTE DE MADUIXES

Ingredients:

Ingredients (6-8 racions)

  • 24 melindros
  • 800 g de maduixes
  • 50 g de sucre
  • 400 ml de nata
  • 7 fulles de gelatina
  • Fulles de menta (opcional)
Pas 1
Posem en remull en aigua freda, les fulles de gelatina uns 15 minuts i la nata al congelador uns minuts.
Pas 2
Rentem, assequem amb paper i triturem en un robot les maduixes.
Pas 3
Reserva unes quantes senceres per col·locar damunt del pastís.
Pas 4
Passar per un xinès o colador fi el puré de maduixes per a aconseguir un puré cremós i homogeni.
Pas 5
Escalfar una mica del puré de maduixes en un cassó petit amb el sucre. Barregem constantment. Apaguem el foc i afegir la gelatina escorreguda. Barrejar bé.
Pas 6
Afegim la preparació a la resta del puré de fruites, barrejant-lo bé.
Pas 7
Muntar la nata i barrejar-la suaument amb el puré de maduixes.
Pas 8
Folrar els laterals del motlle amb paper vegetal. Cobrir la base i els laterals amb melindros prou ajustats.
Pas 9
Emplenar amb la mousse de maduixes i refredar-ho en la nevera, mínim 5 hores.
Pas 10
Per a servir, retirar el paper vegetal i decorar la Charlotte per damunt amb trossos de maduixes i fulles de menta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.