FALAFELS DE CIGRONS I PÈSOLS

FALAFELS DE CIGRONS I PÈSOLS

Ingredients:
  • 150 g de cigrons frescos
  • 1 ceba tendre a trossos
  • 150 g de pèsols
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de pa ratllat molt fi o fècula de blat
  • Aigua
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Julivert
  • Menta
  • 1 polsim de comí
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
Pas 1
Barregem tots els ingredients en una batedora evitant que quedi la pasta massa molta. Ajustar la consistència dels falafels amb una mica de farina si és necessari o amb unes cullerades d’aigua per acabar de trobar el punt de textura.
Pas 2
Amb les mans, li donem forma. Els pintem amb una mica d’oli i els fornegem a 180º en una safata amb paper vegetal / per a forn durant 20 minuts. A mitja cocció els girem.
Pas 3
PRESENTACIÓ Servir amb salsa de iogurt i menta, fulles verdes i pa de pita.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.