PÈSOLS ENCEBATS AMB GAMBES DE PALAMÓS

PÈSOLS ENCEBATS AMB GAMBES DE PALAMÓS

Ingredients:
  • 400 g de ceba
  • 800 g de pèsols sense beina
  • 800 ml de Brou de verdures
  • 2 grans d’All
  • 12 gambes de Palamós
  • 4 ous
  • Brandi
  • Farigola
  • Sal i Pebre
Pas 1
Tallar la ceba finament, i posar a sofregir amb una mica d'oli d'oliva, sal i farigola.
Pas 2
Anar afegint el brou de mica en mica a mesura que la ceba vagi absorbint.
Pas 3
En una paella amb oli d'oliva, rostir els caps de les gambes amb un rajolí de brandi, cobri d'aigua i deixar coure 8 minuts. Colar i reservar.
Pas 4
Quan la ceba estigui confitada, afegir els pèsols i el brou de les gambes, coure 5 minuts i afegir les gambes pelades.
Pas 5
En una cassola amb aigua bullint, sal i vinagre, courem els nostres ous per deixar-los escalfats. Els tirarem sense closca a l'aigua bullint i donant voltes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.