FIDEUS FARCITS DE FORMATGE I ESPINACS

FIDEUS FARCITS DE FORMATGE I ESPINACS

Ingredients:
  • 1 paquet de conchiglie de Lumache
  • 2 paquets d'espinacs baby frescos Ametller
  • 1 ceba
  • 1 formatge per untar ecològic
  • Parmesà ratllat
  • 1 pot de sofregit casolà Ametller
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
Pas 1
Bulliu la pasta amb aigua abundant amb una mica de sal i una goteta d'oli. Quan estigui ben al dente, escorreu-la i passeu-la per aigua freda.
Pas 2
Salteu la ceba tallada molt fina, afegiu-hi una mica de sal i incorporeu-hi els espinacs. Remeneu, rectifiqueu de sal i tapeu-ho durant uns minuts.
Pas 3
Quan els espinacs estiguin a temperatura ambient, afegiu-hi el formatge i barregeu-ho bé.
Pas 4
Ompliu cada conchiglie i disposeu-les en una font per a forn amb el sofregit de tomàquet casolà al fons. Empolsineu-ho tot amb formatge parmesà i unes gotes d'oli i gratineu-ho uns 7-9 minuts aproximadament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.