icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Pollastre arrebossat amb sèsam, quefir de wasabi i cítric

Pollastre arrebossat amb sèsam, quefir de wasabi i cítric

Ingredients:
  • 2 pits de pollastre ecològic 
  • ½ coliflor 
  • 2 ous ecològics 
  • Panko 
  • 4 cullerades de quefir 
  • 1 cullerada de wasabi en pasta 
  • 1 cullerada de cúrcuma  
  • Oli d’oliva 
  • Sal marina
Pas 1
Netegeu la coliflor i trossegeu-la en flors petites. Poseu-les en una safata de forn folrada amb paper vegetal i pinteu-les amb dues cullerades d’oli ja barrejat amb la cúrcuma i una mica de sal.
Pas 2
Enforneu-les a 170º fins que estiguin al dente.
Pas 3
Talleu els pits a tires, salpebreu-los i passeu-los per ou batut primer i després per panko. Fregiu-los i escorreu-los.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.