RACLETTE

RACLETTE

Ingredients:
  • 400 g de formatge RACLETTE a rodanxes
  • 1 manoll de raves
  • 150 g de tomàquet cherry
  • 300 g de mini patates
  • Cogombrets
  • 1 manoll d'espàrrecs
  • 4 llesques de pa de pagès
  • Herbes aromàtiques
  • Sal en escames
  • Pebre
Pas 1
Cuinar les patates amb pell fins que estiguin al punt.
Pas 2
Rentar i escaldar durant 3 minuts la meitat dels raves.
Pas 3
Netejar i tallar les tiges dures dels espàrrecs i escaldar-los 5 minuts.
Pas 4
Posar el formatge en fonts petites de forn de ferro colat i gratinar-lo fins a aconseguir el punt desitjat.
Pas 5
Servir amb les patates amb una mica de sal i romaní, amb els raves escaldats i els crus, amb els cogombrets, els espàrrecs i unes llesques de pa.
Pas 6
Anar escalfant el formatge contínuament perquè es pugui menjar ben desfet.
Pas 7
(Pots acompanyar la Raclette amb les verdures que prefereixis, així com incorporar-ho a entrepans calents o verdures farcides.)
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.