FIDEUÀ AMB NAVALLES I COL KALE

FIDEUÀ AMB NAVALLES I COL KALE

Ingredients:
  • 1 ude ceba tendra en manat
  • 1 u de tomàquet pelat sencer en conserva 
  • 40 g d' all tendre
  • 120 g de pasta fideu 
  • 120 g de pasta fideu negre
  • fumet de peix
  • 80 g de Col verda
  • 160 g navalles del Delta 
  • 1 xic de sal fina 
  • 1 cullerada d' oli d’oliva verge extra
Pas 1
Ofegueu la ceba tallada a la brunesa amb oli
Pas 2
Afegiu-hi all picat ,el tomàquet i deixeu-ho coure
Pas 3
Afegiu-hi els fideus, el fumet i deixeu-ho coure
Pas 4
Afegiu-hi les navalles i kale i deixeu-ho coure
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.