FIGUES AMB AVELLANES

FIGUES AMB AVELLANES

Ingredients:
  • 12 figues madures al punt 
  • 4 ous 40 g de sucre
  • 200 ml de nata líquida 25% MG
  • 24 avellanes torrades
  • un pessic de canyella 
  • sucre fi
Ingredients per a 4 persones
Pas 1
Renteu i eixugueu les figues abans d’escapçar-ne la cua i tallar en creu l’extrem d’aquesta, respectant la integritat de la base. Disposeu-ne tres en cadascun dels atuells individuals (ramequins) que podeu, si us abelleix, untar amb una mica de mantega.
Pas 2
Poliu les avellanes pelades i, amb el ganivet, feu-les a bocins menuts segons les vostres preferències.
Pas 3
Separeu els rovells dels ous amb cura i passeu-los a un cassó amb el sucre. Bateu-ho a fons fins que la mescla canviï de color, esblanqueint-se. Aleshores, incorporeu-hi la nata líquida sense deixar de batre
Pas 4
Poseu el cassó al bany maria i seguiu remenant fins que el conjunt comenci a espesseir i faci crema. Aleshores, aboqueu-ho damunt les figues, repartint-ho, i espolseu pel damunt les avellanes trossejades.
Pas 5
Remateu-ho espolsant-hi el pessic de canyella i el sucre fi al vostre gust. Remateu la preparació passant els preparats pel grill del forn, ja ben calent, 2 min.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.