Flammkuchen amb Heura

Flammkuchen amb Heura

Ingredients:

50g Bocados Originals de Heura®

Alfàbrega

Un quart de ceba

4 tomàquets naturals

150gr farina

Mig got d'aigua

Mitja cullaradeta de sal

Pas 1
Pre-escalfa el forn a 250 °C.
Pas 2
Per a la massa: Afegeix la farina en un bol en forma de volcà i agrega l'aigua i la sal en el centre.
Pas 3
Mescla i pasta la mescla fins a aconseguir que els ingredients s'hagin integrat bé i quedi una massa elàstica i emmotllable.
Pas 4
Afegeix l'aigua i la farina necessària perquè no se't pegui en els dits. Deixa-la reposar.
Pas 5
Pela 2 tomàquets i tritura'ls per a aconseguir una salsa de tomàquet natural. Talla els altres 2 tomàquets en trossets petits.
Pas 6
Talla també el quart de ceba amb la mateixa grandària que els tomàquets.
Pas 7
Recupera la massa i estira-la amb el corró fins que quedi molt fina. Recorda posar-la damunt de paper vegetal per a evitar que es pegui.
Pas 8
Estén en la massa el tomàquet natural triturat que has preparat abans, i afegeix els trossets de tomàquet, la ceba i els Bocados Originals de Heura®.
Pas 9
Enforna-ho durant 7 – 8 minuts, fins que la massa estigui daurada i cruixent.
Pas 10
Una vegada estigui llesta afegeix-li algunes hojitas d'alfàbrega per a donar-li sabor.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.