FLOR DE POLLASTRE FARCIT AMB SALSA DE ROSTIT

FLOR DE POLLASTRE FARCIT AMB SALSA DE ROSTIT

Ingredients:
  • 1 flor de pollastre farcit de prunes i pinyons
  • 8 patates petites
  • 8 pastanagues
  • 200 ml de vi dolç
  • Branques de romaní
  • Sal i pebre
  • Oli doliva
Per a 8 persones
Pas 1
Preescalfeu el forn a 180°. Peleu les pastanagues i talleu-les per la meitat en vertical. Renteu les patates.
Pas 2
En una safata de forn, col·loqueu-hi el pollastre, les patates sense pelar, romaní al gust i salpebreu-ho; mulleu-ho amb el vi i enforneu-ho entre 50 i 60 minuts.
Pas 3
Afegiu-hi les pastanagues 20 minuts abans que finalitzi la cocció.
Pas 4
Recolliu el suc de la cocció, poseu-lo en una olla i deixeu que bulli fins que quedi reduït a textura de salsa. Serviu el pollastre amb la guarnició i la salsa.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.