Fondue de formatge

Fondue de formatge

Ingredients:
Ingredients per 4 persones
  • 1 pa rodó de 1 Kg
  • 200g de "Odre", formatge d'ovella de Can Pujol
  • 200g de "Mao", formatge semi de vaca de Sa Cooperativa del Camp
  • 200g de "Pedraforca", formatge de vaca de Mas Rovira
  • 100ml de vi blanc
  • pebre negre al gust
Pas 1
Pre-escalfem el forn a 180 ºC.
Pas 2
Obrim el pa de pagès per la part de dalt i trèiem la molla
Pas 3
Treure les pells dels formatge l'Odre i el Mao
Pas 4
Ratllemm o tallem els formatges lo més petit possible, i el posem en un bol juntament amb el vi blanc
Pas 5
Barregem bé i ho posem dins del pa.
Pas 6
Tapem el pa amb la crosta que hem tallat i l’emboliquem amb el paper d'alumini.
Pas 7
Ho deixem al forn durant 45min/1h a 180ºC.
Pas 8
Un cop passat el temps de cocció el traiem del forn el desemboliquem i traiem la tapa, un toc de pebre i a menjar!
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.