CHEESCAKE INVERTIT D'ALBERCOCS I COCO

CHEESCAKE INVERTIT D'ALBERCOCS I COCO

Ingredients:
  • 125 ml de Mascarpone
  • 250 ml de Llet de coco
  • 180 Albercocs
  • 10 g de fruita deshidratada
  • 2 Galetes
  • 10 g de Sucre de canya integral
  • 40 g de melmelada d’Albercocs
Pas 1
Triturem la llet de coco amb el sucre i els albercocs, passem per un colador fi i triturem la barreja amb el mascarpone.
Pas 2
Afegim la crema al sifó, afegim un carrega i reservem.
Pas 3
En una copa o gotet de vidre, afegim la melmelada, a sobre la espuma i decorem amb la galeta esmicolada i la fruita deshidratada.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.