CRUMBLE DE CIRERES

CRUMBLE DE CIRERES

Ingredients:
  • 300 g de cireres
  • 50 g de farina de civada
  • 50 g d’ametlles moltes
  • 25 g de flocs de civada
  • 50 g de sucre de coco
  • 50 g d’oli de coco
  • 1 c. postre de canyella
Pas 1
Precalenta el forn a 180º
Pas 2
Desossa les cireres i distribueix-les al fons d’una font de vidre o ceràmica resistent al forn conjuntament amb la canyella.
Pas 3
En un bol barreja la farina, les ametlles polvoritzades, el sucre, els flocs de civada i l’oli de coco.
Pas 4
Barreja tots els ingredients amb la mà fins obtenir una textura terrosa.
Pas 5
Reparteix la barreja terrosa sobre les cireres creant una capa
Pas 6
Fica la font al forn durant 20-30 min fins que la capa superior estigui dorada
Pas 7
Treu del forn i deixa refredar abans de servir el crumble en bols
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.