GASPATXO DE NESPRES AMB TONYINA MARINADA I FORMATGE

GASPATXO DE NESPRES AMB TONYINA MARINADA I FORMATGE

Ingredients:
  • 1 kg de Nespres
  • 100 g de Pebrot groc
  • ½ Cogombre sense pell ni llavors
  • ¼ de Ceba tendre
  • 20 ml de Vinagre de vi blanc o Vinagre de poma
  • ½ gra d’all
  • 20 g de pa
  • 25 ml d’Oli d’Oliva
  • ½ llimona (el suc)
  • 1 Formatget 
  • 30 g Tonyina fresca
  • Tamari
  • Germinats per decorar
  • Sal i Pebre
Pas 1
Triturar els nespres amb gairebé tota la llimona i el vinagre a potència mitja-alta durant 20 segons.
Pas 2
Afegir la ceba, el cogombre, l’all, els pebrots i tornar a triturar a potència mitja-alta durant 20 segons.
Pas 3
Afegir el pa i triturar a potencia màxima 15 segons. Triturar a velocitat molt baixa, per anar afegint l’oli d’oliva, rectificant de sal i pebre al gust.
Pas 4
Tallar el formatget a daus per posar al fons del plat.
Pas 5
Tallar la tonyina a daus i marinar amb el que resta de llimona, oli d’oliva i una mica de tamari, per posar al fons del plat. Decorar amb els germinats.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.