GASPATXO VERMELL

GASPATXO VERMELL

Ingredients:
  • Gaspatxo suau AO 600 ml
  • Sindria en tallada i congelada en glaçons 200 g
  • Cireres 150 g
Pas 1
Amb la síndria farem daus grans de la mida d’un glaço de gel i els congelem
Pas 2
En un got de batedora posem el gaspatxo i les cireres i ho processem fins que quedi fi sense grumolls i de color vermell intens
Pas 3
Per servir posarem glaçons de síndria al gust en el got i servim el nostre gaspatxo de cirera per sobre
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.