GRANITA DE MELÓ

GRANITA DE MELÓ

Ingredients:

1 meló Gàl·lia madur.

2 c.soperes de menta fresca picada i més per decorar.

2 c.soperes de suc de llima fresc.

Pas 1
Triturar tots els ingredients fins a obtenir un puré.
Pas 2
Abocar el puré de meló en un tupper gran i congelar-lo un mínim 4 hores.
Pas 3
Treure la placa de puré congelada i tritura-la amb una batedora potent fins aconseguir una textura de granissat.
Pas 4
Servir en bols petits i decorar amb fulles de menta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.