QUICHE DE CIRERES AMB XAMPINYONS

QUICHE DE CIRERES AMB XAMPINYONS

Ingredients:
  • 1 Pasta brisa o pasta de full
  • 4 Ous
  • 300 ml de Nata
  • 100 g de Formatge ratllat
  • 80 g de Bacó Fumat
  • 100 g de Bolets
  • 120 g de Cireres sense llavors
  • 60 g de Ceba
  • 60 g de Porro
  • Oli oliva Verge
  • Sal i Pebre
Pas 1
Tallar la ceba i el porro finament a tires i saltar a la paella amb una mica d’oli.
Pas 2
Quan comenci a enrossir, afegir els bolets picats a daus, quan ja gairebé estigui tot cuit, afegir el bacó tallat a tires i acabar de cuinar.
Pas 3
En un bol barrejar els ous, la nata i una part del formatge. Afegir la farsa saltada i posar en un motllo on tinguem la nostra massa ja foradada amb una forquilla.
Pas 4
Decorar amb unes cireres tallades a la meitat per sobre.
Pas 5
Fornejar uns 35 minuts a 180º. Quan porti 20 minuts, afegir el que resta del formatge per sobre.
Pas 6
Deixar reposar 5-8 minuts a temperatura ambient.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.